0615157519
contact@bemcommunicatie.nl
KVK nummer 64315061
Lexmond, provincie Utrecht

Over BEM

Hoe het begon

Op de basisschool schreef ik boekjes die werden voorgelezen in de klas. Wat later stukjes tekst met illustraties voor de schoolkrant. Ook deed ik mee met tekenwedstrijden op school en eindigde bij de top twee. Op het VWO gaf de tekenleraar aan: de kunstacademie, daar moest ik naartoe.

Ambities

Ik had andere ambities. In het bedrijfsleven, daar wilde ik terecht komen. Iets met journalistiek of bedrijven managen. Daarom koos ik uiteindelijk voor de studie Communicatiewetenschap, met als richting organisaties.

Groeien

Daarna kwam ik in technische branches terecht en groeide snel door naar leidinggevende functies. Maar er miste iets: ik wilde graag méér doen met communicatie.

Duidelijk

Eind 2015 was het duidelijk: ik ga ondernemen! Met een visie: geen ingewikkelde strategieën en wollige teksten. Maar wel: aantrekkelijke content, helder advies en interactieve trainingen voor organisaties.

Tot de dag van vandaag onderneem ik met plezier, vaak in de technische branche. Soms hybride, dus gecombineerd met een baan in loondienst. Momenteel ben ik EMVI-coördinator binnen de infra.

Kruisbestuiving

Mijn portfolio als ondernemer staat hier. De opdrachten variëren van het schrijven van artikelen tot aan het geven van colleges bij een opleidingsinstituut.

Het is een kruisbestuiving: als ondernemer leer ik van de ervaringen als werknemer en andersom. Op LinkedIn staat mijn loopbaan als werknemer weergegeven.

Het is elke keer weer een spiegel, en zorgt voor groei. Uiteindelijk profiteert iedereen waar ik mee samenwerk daarvan.

Ik deel mijn kennis over communicatie met jou en leg een basis. Zodat jij door kunt gaan met groeien en ondernemen!