0615157519
contact@bemcommunicatie.nl
KVK nummer 64315061
Lexmond, provincie Utrecht

Over BEM

Hoe het begon

Op de basisschool schreef ik boekjes die werden voorgelezen in de klas. Daarna schreef ik stukjes tekst met illustraties voor de schoolkrant. Ook deed ik mee met tekenwedstrijden op school en eindigde bij de top twee. Op het VWO gaf de tekenleraar aan: de kunstacademie, daar moest ik naartoe.

Ambities

Ik had andere ambities. In het bedrijfsleven, daar wilde ik terecht komen. Iets met journalistiek of bedrijven managen. Daarom koos ik uiteindelijk voor de studie Communicatiewetenschap, met als richting organisaties.

Groeien

Daarna kwam ik in technische branches terecht en groeide snel door naar leidinggevende functies. Hoofdtaken waren het verbeteren van de communicatie en alle processen daaromheen.

Duidelijk

Eind 2015 was het duidelijk: ik ga ondernemen. Duidelijke teksten schrijven en helder advies geven. Maar wel op zo’n manier dat organisaties er echt iets aan hebben.

Dat houdt in: geen ingewikkelde strategieën en wollige teksten. Wel aantrekkelijke content en helder, goed uitgewerkt advies. Daarnaast het geven van interactieve trainingen waar de deelnemers echt iets aan hebben.

Leren

Tot de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier. Als ondernemer en soms gecombineerd met een baan in loondienst, waarbij communicatie in verschillende vormen de hoofdrol speelt. Denk aan teamleider, projectmanager, PR & communicatie en EMVI-coördinator. Dat laatste is het schrijven -en alles daaromheen- van tenders, met als doel het winnen van grote opdrachten.

Het zijn kruisbestuivingen: als ondernemer leer ik van de ervaringen als werknemer en andersom. Op LinkedIn staat mijn loopbaan kort weergegeven.

Kennisdelen

Het is elke keer weer een spiegel, en zorgt voor groei. Het geeft vrijheid en inzicht. Uiteindelijk profiteert iedereen waar ik mee samenwerk daarvan.

Ik deel mijn kennis over communicatie met jou en leg een basis. Zodat jij door kunt gaan met groeien en ondernemen!